Køb for 295 kr. mere, og få fri levering
Third Wave Nutrition Plantforce Risprotein Neutral
 (800 gr)
Plantforce

Plantforce Risprotein neutral - 800 gr.

Varenummer:12054
Spar 15%

326,95 kr

Spar 21%

349,00 kr

Pris nu: 275,00 kr 275

Beskrivelse

 • Kosttilskud.

  Plantforce risprotein er udviklet til sundhedsbevidste folk, der er på udkig efter et proteinprodukt, der kan opfylde deres høje krav til kvalitet og naturlig smag. Plantforce risprotein er udvundet fra brune ris og er 90% protein. Det er helt uden allergener som mælk, soja og gluten, hvilket samtidig gør det fuldt egnet til personer lever en vegetarisk eller vegansk livsstil. På grund af sin allergivenlige natur tolereres det selv af meget følsomme individer, som ellers døjer med oppustet mave og ubehag efter andre proteintilskud.

  Plantforce Natural indeholder ikke nogen ekstra smag, og giver dig derfor mulighed for at blande det i en række forskellige opskrifter, så du kan integrere det i din daglige kost. Produkter fra Third Wave Nutrition bliver produceret efter meget nøje standarder for at sikre den højeste kvalitet (læs mere under produktion).

  Link til producent: Rawfood.dk ApS

Ingredienser

 • Risprotein isolat fra brune ris*

Dosering

 • Dosering/anvendelse:
  Bland 1 måleske (medfølger i posen) med 250-300 ml. vand, nødde- eller rismælk, eller favoritsmoothie. Let at blande i shaker eller i blender.

  Hvordan indtager jeg bedst Plantforce?
  Smagen og konsistensen af proteinpulver kan variere meget, selv hvis man kun ser på proteinpulver af samme type. Der er i praksis stor forskel på diverse typer risprotein, dels deres konsistens, dels hvordan de smager. De fleste kender valleprotein og blandet op med vand minder og smager det tæt på mælk. Plantforce risprotein serien har en anden konsistens fra naturens side og komplementeres utrolig godt med ris- eller nøddemælk. Vi mener, at det mest optimale resultat med Plantforce opnås ved at bruge det i opskrifter. Derfor har vi udviklet en række opskrifter med professionelle kokke, som vi anbefaler at man starter med at afprøve, hvis man mangler inspiration.


Varen tilføjes til din kurv

Kunne ikke tilføje til kurven

Gå til bestilling

Opdaterer din indkøbskurv

cart-loader