Køb for 199 kr. mere, og få fri levering
Bioselect Dictamalia Salve (15 ml)
Bioselect

Dictamalia salve - "kreta-salven" - 15 ml.

Varenummer:13535
Spar 20%

156,95 kr

Spar 34%

189,95 kr

Pris nu: 125,00 kr 125

Indlæser lagerstatus...

Beskrivelse

 • Dette produkt er udelukkende baseret på naturen og mange års tradition. Bivoks-salven har i generationer været brugt som den græske bedstemors mirakelsalve til sår, forbrændinger og hudirritationer. Den har også spillet en rolle i hendes hudpleje til hverdag; hun holdt af at smøre sine hænder og ansigt i denne salve. På trods af sin alder og det hårde arbejde i hjemmet, var hendes hænder og ansigt altid silkebløde.

  Hun havde let ved at lave denne mirakelsalve. Hun lagde den rigtige mængde ekstra jomfru-olivenolie og velsorterede dictamoblade i sin yndlingsgryde, som hun brugte til at sylte i, over glødende kul. Efter at have rørt i blandingen hver aften over nogle dage, lod hun den bundfælde sig og sigtede den, indtil den var helt klar. Derefter hældte hun salven over i en helt ren beholder.

  Bioselect er et enestående udvalg af naturkosmetik af høj kvalitet, helt specielt fremstillet for at give en fuldstændig ægte naturlig behandling og beskyttelse af hud og hår. Produkterne indeholder ikke parabener, kunstige farvestoffer, synte-tisk råmaterialer, petroleum, kemiske afledningsprodukter/ derivater, risikable kemiske konserveringsmidler eller syntetiske dufte - og er alle tilpasset retnings-linierne fremsat af Europæiske Organisationer for økologisk Attestation af kosmetiske produkter (European Organic Certification Organisations for cosmetic products).

  Link til producent: BeautyVita

Ingredienser

 • Olea Europaea (Olive) Fruit Oil*, Origanum Dictamnus Flower/Leaf/Stem Extract*, Cera Alba (Beeswax)*, Helianthus Annuus Seed (Sunflower) Oil*, Rosmarinus Officinalis (Rosmarin) Leaf Extract*

Dosering

 • Anvendelse:
  Anvendes efter behov til læber, ømme hudområder, tør/irriteret hud, insektbid mv.


Varen tilføjes til din kurv

Kunne ikke tilføje til kurven

Gå til bestilling

Opdaterer din indkøbskurv

cart-loader