Køb for kr. mere, og få fri levering

Acai & Superfruit

Find det populære kosttilskud med Acai bærret fra Superfruit og alle de andre effektive kosttilskud fra Superfruit,
som giver dig naturlige kosttilskud med de mest aktuelle ingredienser indenfor Helseverdenen.

"Superfruit har siden år 2007 leveret superfoods med fokus på ernæring og kvalitet, for at matche dit behov for en moderne og aktiv livsstil."

Læs mere om Superfruit her >>

Superfruit

Superfruit er en innovativ helsevirksomhed, som følger tendenser indenfor helseverdenen og tilføjer værdi igennem nye og spændende koncepter og produkter.

"Superfruit kalder sig selv for pionererne indenfor superfrugt!"

Ved konstant at være på forkant med nye trends er Superfruit et nyt og spændende alternativ til salg af produkter som er produceret uden tilsætningerstoffer.

Enhver som køber et produkt under varemærket Superfruit skal til enhver tid føle sig tryg ved sit valg. Producenter af råvarer vælges med stor omhu og har gennemgået adskillige tests for næringstoffer og antioxidanter.

Superfruit Acai

Superfruit har udviklet en linje med det populære Acai bær, som du kan få både som pulver og i kapsler. Acai er meget velsmagende så du nemt kan bruge dem i diverse bagværk, smoothies eller i din juice.

Acai
Acai frugten er et lille sortviolet bær og minder om en kombination af solbær og blåbær. Bærret vokser i klaser på palmen, hvor der er mellem 500-900 bær pr. klase.

Hvorfor er det vigtig for dig at få Acai?
Acai forekommer i en meget koncentreret from, som sikrer dig den bedste optagelse af de velsmagende bær.

Virkning
Acai støtter de enzymer der forbygger ældning. F.eks. rynker, tør hud osv. Acai bær kan også være med til at hindrer den hurtige optagelse af kulhydrater.

Varen tilføjes til din kurv

Kunne ikke tilføje til kurven

Gå til bestilling

Opdaterer din indkøbskurv

cart-loader