: Dag-til-dag levering | Vi bytter frem til 1. februar
Køb for 295 kr. mere, og få fri levering
Jala-Helsekost Julekalender: Nu kun 628,95 kr. - Shop her >>
Operators Skincare Sun Lotion SPF30 - 200 ml
Operators Skincare

Operators Skincare Sun Lotion SPF30 - 200 ml

Varenummer:03-99-140873
169,95 kr 169.95
Indlæser lagerstatus...

Beskrivelse

 • Personlig pleje.

  Operators Skincare Sun Lotion med SPF30 er udviklet med henblik på at være mere effektiv til brug under forhold, der er langt mere krævende end blot solbadning og svømning. Solcremen giver dig mulighed for at du kan yde dit bedste under mere krævende forhold såsom klatring, trekking, løb og sejlads.

  Solcremen er derfor specialudviklet til mennesker med en aktiv livsstil, som nyder at opholde sig i solen i mange timer. Solcremen er perfekt altid at have med i rygsækken, så du dermed sikrer en optimal beskyttelse mod solen.

  Denne solcremen har en effektiv beskyttelse mod skadelige UVA- og UVB-stråler. Dette er de stråler der gør huden solbrændt, hvis man ikke er beskyttet med en god solcreme.

  Denne solcreme er meget vandtæt og den absorberes hurtigt efter påføring. Derudover efterlader solcremen ikke en fedtet følelse på huden. Derfor er dette en solcreme som er meget behagelig at bære i flere timer i alle slags forhold.

  Værd at vide
  • Solcremen fugter og styrker huden
  • Solcremen har en høj beskyttelse og er meget vandtæt
  • Absorberes hurtigt og er ikke klæbrig


  Link til producent: OPERATORS SKINCARE

Ingredienser

 • Aqua, Octocrylene, C12-15 Alkyl Benzoate, Dicaprylyl Carbonate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Glycerin, Undecane, Tris-Biphenyl Triazine (nano), Tridecane, Methylene Bis-Benzotriazolyl Tetramethylbutylphenol (nano), Sodium Polyacrylate, Decyl Glucoside, Tocopheryl Acetate, Disodium Cetearyl Sulfosuccinate, Sodium Levulinate, Xanthan Gum, Sorbic Acid, Polyglycerol-3 Caprate, Disodium Phosphate, Butylene Glycol, Propylene Glycol, Tocopherol, Phenoxyethanol, Potassium Sorbate.

Dosering

 • Påfør denne solcreme med SPF30 inden du skal ud og opholde dig i solen. Smør cremen godt ind på hele kroppen og lad den derefter absorbere før du eventuelt planlægger at skulle i vand.


Varen tilføjes til din kurv

Kunne ikke tilføje til kurven

Gå til bestilling

Opdaterer din indkøbskurv

cart-loader