Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Dag-til-dag levering

Dag-til-dag levering

Kvalitet til lavpris

Kvalitet til lavpris

Bedst bedømte

Bedst bedømte

Kategorier

Nupo Slankeprodukter

Siden 1981 har Nupo udviklet produkter til bekæmpelse af overvægt. Nupo-produkterne er testet og godkendt i over 50 kliniske dokumentationer og er samtidigt kontinuerligt under løbende udvikling og tests hos forskningsteams på hospitaler i hele landet.

Dette gør Nupo til verdens ældste og mest veldokumenterede Very Low Calorie Diet (VLCD)!

Nupos VLCD-produkter er godkendt af den danske fødevarestyrelse som en fuldkosterstatning, hvilket indebærer at du som bruger kan erstatte hele dit daglige madindtag udelukkende med Nupo.

Læs mere om Nupo og VLCD >>

Nupo Very Low Calorie Diet

VLCD står for Very Low Calorie Diet. Nupo Diet kuren, som består af seks daglige Diet shakes, er en VLCD-kur. Nupo Diet kuren giver dig i gennemsnit max 800 kcal fordelt på seks måltider. Du kan selv sammensætte din kur, og vælge de produkter du bedst kan lide.

Diet Value Pack

Vi gør opmærksom på, at produkterne har fået en ny, forbedret smag. Nupo Diet er de grundlæggende produkter i Nupokuren. De erstatter hele din kost og sikrer et effektivt vægttab. Denne type kur kaldes en Very Low Calorie Diet (VLCD). Value Packs indeholder 42 portioner som er nok til en 7 dages Nupokur.

One Meal-serien

Vores One Meal-produkter er måltidserstatninger beregnet til vægtkontrol. Produkterne indeholder alle de proteiner, vitaminer, mineraler og fibre, som din krop har brug for i et enkelt måltid, og derfor kan du erstatte ét til to af dine daglige hovedmåltider med en lækker bar eller shake.

Diet Soup

Nupo Diet er fuldkosterstatning til dig, der vil kickstarte et vægttab på en let og gennemskuelig måde. Du erstatter alle dine måltider ved at drikke seks Nupo Diet-produkter om dagen. Diet-produkterne indeholder alle de vitaminer, mineraler og næringsstoffer, din krop har brug for, så du ikke selv skal tage stilling til, hvad du skal spise, eller hvornår du skal spise. På en Diet-kur får du blot 700-800 kcal/dag.

Kickstart dit vægttab med velsmagende færdigretter

Med Nupo diet produkter er det nemt at holde styr på dit kalorieindtag, og du kan derved nemt få styr på din hverdag med de hurtige retter. Hvis den lille sult alligevel sniger sig ind, finder du også et stort udvalg af proteinbarer, der giver dig en længerevarende mæthedsfornemmelse. De forskellige shakes og meals er alle velsmagende, og giver dig næsten ikke fornemmelsen af at være på kur, som normalt kan være surt for dine smagsløg.

Hold din vægt ved lige efter en Nupo diet med disse simple råd:

  • Erstat ét til to af dine hovedmåltider med en One Meal shake, bar eller pandekage
  • Spis alle tre hovedmåltider hver dag
  • Spis efter tallerkenmodellen. Halvdelen af tallerkenen skal bestå af grønsager, en fjerdedel af protein og en fjerdedel af kulhydrat
  • Spis gerne et lille mellemmåltid, hvis du føler sult evt. en proteinbar
  • Spis kun én portion
  • Spis varieret
  • Sørg for at få daglig motion. Lidt er bedre end intet
  • Drik masser af vand

Brug for hjælp?

Har du et problem med din ordre, et spørgsmål til et produkt eller andet? Du er altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os