Biogan Loppefrøskaller psyllium Ø - 200 g.
På lager - 1-3 dages levering
På lager - 1-3 dages levering
Gratis vareprøver og bonusgave
Fri fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.
Om produktet
Fødevare.
Loppefrøskaller, også kendt som psyllium, kan med stor fordel anvendes i glutenfrit bagværk. Når der bages glutenfrit, kan det være svært at binde fugten i brøddet, men loppefrøskallers fungerer fugtbindende.
Endvidere kan psyllium bidrage til at normalisere fordøjelsen.
Værd at vide om produktet:
- Økologisk
- Glutenfri
- Egner sig godt i bagværk, smoothies eller som topping
Loppefrøskaller, også kendt som psyllium, kan med stor fordel anvendes i glutenfrit bagværk. Når der bages glutenfrit, kan det være svært at binde fugten i brøddet, men loppefrøskallers fungerer fugtbindende.
Endvidere kan psyllium bidrage til at normalisere fordøjelsen.
Værd at vide om produktet:
- Økologisk
- Glutenfri
- Egner sig godt i bagværk, smoothies eller som topping
Næringsdeklaration
Næringsdeklaration pr. 100 g: | |
---|---|
Energi | 834 kJ / 199 kcal |
Fedt | 0,6 g |
- heraf mættede fedtsyrer | 0,1 g |
Kulhydrat | 3,7 g |
- heraf sukkerarter | 0,2 g |
Kostfibre | 84 g |
Protein | 2,1 g |
Salt | 0,06 g |
Ingredienser
Loppefrøskaller*