Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Dag-til-dag levering

Dag-til-dag levering

Kvalitet til lavpris

Kvalitet til lavpris

Bedst bedømte

Bedst bedømte

Kategorier

Bundles

Her finder du alle vores bundles og pakkeløsninger, som sikrer dig gode besparelser, når du vælger at købe stort ind. Hos Jala Helsekost har vi en idé om, at det ikke skal være dyrt at leve en sundere hverdag og derfor kan vi tilbyde dig endnu bedre priser gennem vores bundles - se om dine favoritter gemmer sig her.

Hvad er en bundle? | Hvorfor vælge en bundle?

Hvad er en bundle?

En bundle er det samme som en pakkeløsning, hvor du har mulighed for at købe en større mængde af dine favoritter til en endnu bedre pris end ved køb af enkeltstyk. Vores bundles består oftest af 2, 3 eller 4 stk. af det samme produkt, så du ikke behøver at genbestille nær så ofte, det er både nemmere, billigere og bedre for miljøet.

Hvorfor vælge bundles?

Når du vælger en bundle, vil du oftest opnå en mængde, der varer længere tid end ved køb af enkeltstyk produkter. Derfor kan du opmagasinere dine favoritter og tage hul på den næste pakke uden at skulle genbestille og modtage en ny ordre forinden. Ydermere vil du oftest opnå en pris, der er mere fordelagtig end ved køb af enkeltstyk, princippet er enkelt - køb mere, spar mere.

Det miljøvenlige aspekt

Der er også et miljøvenligt aspekt ved at vælge bundles. Ved køb af bundles sparer du oftest fragtmanden for en eller flere ture, mens vi også har mulighed for at spare på forsendelsesemballage i form af pap, tape og labels.

Brug for hjælp?

Har du et problem med din ordre, et spørgsmål til et produkt eller andet? Du er altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os