Funtionel Mad Mandelmel Fedtreduceret (400 gr)
-22%
På lager - 1-3 dages levering
På lager - 1-3 dages levering
Gratis vareprøver og bonusgave
Fri fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.
Om produktet
Fedtreduceret mandelmel fra Funktionel Mad. Melet er 80% affedtet under en koldpresning, som gør super brugbart i madlavning eller bagning.
Hvis du gerne vil undgå Gluten eller af anden årsag ikke vil spise hvedemel, så er dette produkt den perfekte erstatning til dit almindelig mel.
Melet er fremstillet af mandler, og er koldpresset under produktionen, for at mindske fedt indholdet i melet.
Hvis du eksempelvis lever efter reglerne for en lavglykæmisk kost, så er dette produkt nødvendigt at prøve som erstatning til almindeligt mel.
Bagning
Mandelmel fra Funktionel Mad kan anvendes som erstatning til mel, i alle dine opskrifter med mel. Der er dog et par punkter du skal være opmærksom på, når du anvender mandelmel fremfor almindeligt mel.
Mandelmel indeholder ikke gluten, hvilket er helt essentielt for at dejen kan hæve og binde sig sammen. Det anbefales derfor at, du erstatter følger disse retningslinjer for bagning med mandelmel.
Bland hvedemel og mandelmel
Da mandelmel ikke indeholder gluten, kan du opnå gode resultater ved at erstatte 20% af hvedemelet med mandelmel. Samtidigt er det en god ide' at have væskeindholdet med 10%, da mandelmel er mere fibreholdigt, og af den grund derfor optager mere væske.
Mandelmel og Husk
Hvis du ønsker at erstatte 100% af hvedemelet med mandelmel, kan det være svært at få dejen til at binde sig sammen, og derfor er det en god ide' at tilføje et andet bindemiddel.
Det bindemiddel kunne eksempelvis være Husk som fungerer som et utroligt godt bindemiddel.
Det vil samtidigt være nødvendigt at hæve væskemængden i opskriften, da både mandelmel og husk kan suge en del mængde vand. Det nemmeste er at prøve sig frem, og tilføje vand løbende til den ønskede konsistens er opnået.
Hvis du gerne vil undgå Gluten eller af anden årsag ikke vil spise hvedemel, så er dette produkt den perfekte erstatning til dit almindelig mel.
Melet er fremstillet af mandler, og er koldpresset under produktionen, for at mindske fedt indholdet i melet.
Hvis du eksempelvis lever efter reglerne for en lavglykæmisk kost, så er dette produkt nødvendigt at prøve som erstatning til almindeligt mel.
Bagning
Mandelmel fra Funktionel Mad kan anvendes som erstatning til mel, i alle dine opskrifter med mel. Der er dog et par punkter du skal være opmærksom på, når du anvender mandelmel fremfor almindeligt mel.
Mandelmel indeholder ikke gluten, hvilket er helt essentielt for at dejen kan hæve og binde sig sammen. Det anbefales derfor at, du erstatter følger disse retningslinjer for bagning med mandelmel.
Bland hvedemel og mandelmel
Da mandelmel ikke indeholder gluten, kan du opnå gode resultater ved at erstatte 20% af hvedemelet med mandelmel. Samtidigt er det en god ide' at have væskeindholdet med 10%, da mandelmel er mere fibreholdigt, og af den grund derfor optager mere væske.
Mandelmel og Husk
Hvis du ønsker at erstatte 100% af hvedemelet med mandelmel, kan det være svært at få dejen til at binde sig sammen, og derfor er det en god ide' at tilføje et andet bindemiddel.
Det bindemiddel kunne eksempelvis være Husk som fungerer som et utroligt godt bindemiddel.
Det vil samtidigt være nødvendigt at hæve væskemængden i opskriften, da både mandelmel og husk kan suge en del mængde vand. Det nemmeste er at prøve sig frem, og tilføje vand løbende til den ønskede konsistens er opnået.
Næringsdeklaration
Næringsdeklaration pr. 100 g: | |
---|---|
Energi | 1318 kj / 315 kcal |
Fedt | 11 g |
- heraf mættede fedtsyrer | 1 g |
Kulhydrat | 4 g |
- heraf sukkerarter | 2 g |
Kostfibre | 20 g |
Protein | 40 g |
Salt | - |
Ingredienser
MANDELmel, affedtet