: Dag-til-dag levering
Køb for 200 kr. mere, og få fri levering
Black Weekend: Spar op til 70% - Shop her >>

Natur Drogeriet Urter

Natur Drogeriet trækker meget inspiration fra naturen, hvorfor de også har udviklet mange af deres problemløsende tilskud med urter og planter fra naturen. Den bedste styrke kommer af naturen, og alt hvad man behøver for at holde sig sund findes faktisk i naturen. Natur Drogeriet er eksperter i stærke urteblandinger, som kan styrke hverdagens sundhed.

Læs mere om Natur Drogeriets urter, lige her >>

Natur Drogeriets urter - Naturen er kilden til et sundt liv

Urter og planter har været anvendt som folkemedicin gennem århundreder. Natur Drogeriet har i årtier været eksperter i at sammensætte urter og planter. De har skabt et bredt sortiment af naturlige urtetilskud, som bidrager til et hav af forskellige processer. Fælles for mange af Natur Drogeriets urtetilskud er, at de hjælper til at gøre hverdagen grønnere og sundere.

Natur Drogeriet Urte-pensil
Urte-Pensil fra Natur Drogeriet er en danske helseklassiker, som gennem årtier har været en bestseller. Den populære urteblanding bidrager til immunsystemets normanlfunktion og har stor betydning for en række vigtigt processer. igennem århundrede har man verden rundt, brugt urter til at kurerer folkesygdomme. Urte-Pensil er et moderne bud på en effektiv og naturlig urteblanding.

Hvorfor bør jeg overveje et urtetilskud?
Urter kommer fra naturen, hvilket betyder at Natur Drogeriets urtetilskud er naturlige og rene. Når produkter er naturlige, menes det at effekten er troværdig. Ydermere er urter og planter rige på vitaminer, mineraler og vigtige næringsstoffer som er vitalte for kroppens organer, processer og egeneskaber. Vælg det naturlig med urteblandingerne fra Natur Drogeriet.

Varen tilføjes til din kurv

Kunne ikke tilføje til kurven

Gå til bestilling

Opdaterer din indkøbskurv

cart-loader