Køb for kr. mere, og få fri levering
Mirenesse 24hr Mascara - Sort (10 ml)
Mirenesse

Mirenesse 24hr Mascara - 10 ml. SORT

Varenummer:1900
Spar 26%

Før: 229,00 kr

Pris nu: 169,00 kr 169

Beskrivelse

 • Det har taget 2 år at udvikle og forfine den helt specielle farmaceutiske bivokssammensætning i Mirenésse, som er udformet af en kvindelig australsk farmaceut. Indeholder ingen nikkel, mineralske olier, parabener, eller alkohol - og er tilmed fri for parfume. Er ikke testet på dyr.
  Almindelig mascara er generelt fedtet voksmaling, mens Mirenésse - mascaraens hemmelige våben er at bruge en unik sammensætning af bivoks, der lægger sig perfekt på hver enkelt vippe og pakker den individuelt ind i et perfekt rør af farve. Røret hæfter, mens det lægger sig om vippen, og strækker sig, når man trækker diamantbørsten væk for at få længere og tykkere vipper. Jo mere man lægger på, des tykkere og længere bliver vipperne. Den specielle sammensætning gør det muligt at bære den i ekstremt lang tid, med samme flotte resultat.

  Mascaraen er langtidsholdbar og holder op til 24 timer.
  Drysser ikke, klatter ikke og tværes ikke ud af tårer, sved og vand. Aldrig mere panda-øjne. Den unikke, diamantformede børste når selv de mindste vipper og skaber ekstra længde.
  Uforlignelig konsistens uden klumper, som stivner og bukker vipperne mens den lægger sig. Masser af volumen og længde til vipperne. Læg så mange lag på, som ønskes, mens den er våd.
  Naturligt look eller effekt som falske vipper. Ingen gennemtrængning af huden på nogen måde.
  Ophober sig ikke ved vipperoden som andre mascaraer. Afrensning. Det er utroligt simpelt at fjerne Mirenésse. Fjernes med varmt vand uden at efterlade sorte rander. En speciel øjenmakeupfjerner er ikke nødvendig.
  Plask masser af vand i ansigtet – eller gør det i brusebadet. Lad finger spidserne forsigtigt fjerne rør af mascara. Mascara vil forsvinde med fingerspidserne. Intet bliver efterladt. Ved denne milde form for afrensning vil øjet ikke blive udsat for skadende slid og hårde makeupfjernere. Ekstremt sikker for sarte øjne, computerbrugere etc. Ideel for kontaktlinser – forlænger uden fibre.

  Tips:
  Ved brug i klinik, kan børsten renses og vaskes mellem hver kunde. Hvis hætten på mascaraen ikke er blevet lukket korrekt og mascaraen synes at være tørret ud, kan man for at for at forlænge mascaraens levetid, tilfører et par dråber kogt koldt vand. Ønsker man at anvende en vippekam, anbefales det af gøre kammen fugtig før den anvendes på vipperne. Dette skal gøres indenfor 10 minutter efter mascaraen er lagt på. Hvorefter at mascaraen vil være helt tør.

  Link til producent: Beauty Bizz Company ApS

Ingredienser

 • Water (Aqua)Beeswax (Cera Alba), PVP, Glycerin, Cera Carnauba, Candelilla Cera, Glyceryl Stearate, Dimethicone, Stearic Acid, Panthenol, Kaolin, Triethanolamine, Sorbitan Sesquioleate, Acrylates Copolymer, Polysorbate 80, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, 1,2-­Hexanediol, Caprylyl Glycol, Kan indeholde:, CI 77499, CI 77007, CI 77491, CI 77019, CI 77492, CI 77891, CI 77742, CI 77788

Dosering

 • Mascaraen er langtidsholdbar og holder op til 24 timer.
  Drysser ikke, klatter ikke og tværes ikke ud af tårer, sved og vand.
  Aldrig mere panda-øjne. Den unikke, diamantformede børste når selv de mindste vipper og skaber ekstra længde.
  Uforlignelig konsistens uden klumper, som stivner og bukker vipperne mens den lægger sig. Masser af volumen og længde til vipperne. Læg så mange lag på, som ønskes, mens den er våd. Naturligt look eller effekt som falske vipper. Ingen gennemtrængning af huden på nogen måde. Ophober sig ikke ved vipperoden som andre mascaraer.Afrensning. Det er utroligt simpelt at fjerne Mirenésse. Fjernes med varmt vand uden at efterlade sorte rander. En speciel øjenmakeupfjerner er ikke nødvendig.
  Plask masser af vand i ansigtet – eller gør det i brusebadet. Lad finger spidserne forsigtigt fjerne rør af mascara. Mascara vil forsvinde med fingerspidserne. Intet bliver efterladt. Ved denne milde form for afrensning vil øjet ikke blive udsat for skadende slid og hårde makeupfjernere.
  Ekstremt sikker for sarte øjne, computerbrugere etc.
  Ideel for kontaktlinser – forlænger uden fibre.


Varen tilføjes til din kurv

Kunne ikke tilføje til kurven

Gå til bestilling

Opdaterer din indkøbskurv

cart-loader