Bestil i dag: Vi sender som normalt - Læs mere om den aktuelle situation
Køb for 295 kr. mere, og få fri levering
Beauty Bear TAN Vitamins Få en flot kulør – DK's billigste pris – Spar 27% – Se mere her >>
Mirenesse 24hr Mascara - Sort 10 ml.
Mirenesse

Mirenesse 24hr Mascara Sort - 10 ml.

Varenummer:1900
Spar 20%

206,95 kr

Spar 27%

229,00 kr

Pris nu: 165,00 kr 165

Indlæser lagerstatus...

Beskrivelse

 • Mascara.

  Mirenesse mascara er en langtidsholdbar mascara, som holder i op til 24 timer. Den hverken drysser, klatter eller tværes ud af tårer, sved og vand.

  Allergivenlig Mascara
  Mascaraen er lavet på kun de bedste ingredienser, med et helt bestemt formål, nemlig at være anvendelig for kvinder med følsom hud omkring øjnene. Derfor er mascaraen lavet uden indhold af SLS, Alcohol, Parabener, Sulfater, Petraolatum, Syntetisk duft, Pthalates, Syntetiske farvestoffer, Mineral olie, Vaseline, GMO'er, Mercury, Propylenglycol.

  Vandfast mascara
  Med en unik sammensætning af bivoks, lægger denne mascara sig perfekt på vipperne og "pakker" dem ind i et individuelt "rør" af farve, som til din fordel er vandfast.

  Fordelen ved brug af en vandfast mascara er også at du slipper for at den falder ned på huden i løbet af dagen eller aftenen. Det at mascaren er vandfast gør nemlig at den hænger bedre ved på vipperne uden at fedte.

  Lange fyldige vipper
  Den diamantformede børste er så effektiv at den når de mindste vipper og skaber mere længde, og giver masser af volume. Jo mere man lægger på vipperne, jo tykkere og længere bliver vipperne. Den specielle sammensætning gør det muligt at bære den i lang tid med samme flotte resultat.

  Mascara uden parfume
  Denne mascara har hverken et indhold af parfume eller parabener. Og udover det, så er den fri for nikkel og mineralske olier, som gør at du hverken får nikkelallergi eller udsætter din hud for olie, som er usund for din hud.


  Link til producent: Beauty Bizz Company ApS

Ingredienser

 • Water (Aqua)Beeswax (Cera Alba), PVP, Glycerin, Cera Carnauba, Candelilla Cera, Glyceryl Stearate, Dimethicone, Stearic Acid, Panthenol, Kaolin, Triethanolamine, Sorbitan Sesquioleate, Acrylates Copolymer, Polysorbate 80, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, 1,2-­Hexanediol, Caprylyl Glycol, Kan indeholde:, CI 77499, CI 77007, CI 77491, CI 77019, CI 77492, CI 77891, CI 77742, CI 77788

Dosering

 • Påføres på vipper med lange strøg. Gentag flere gange efter behov.


Varen tilføjes til din kurv

Kunne ikke tilføje til kurven

Gå til bestilling

Opdaterer din indkøbskurv

cart-loader