Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Dag-til-dag levering

Dag-til-dag levering

Kvalitet til lavpris

Kvalitet til lavpris

Bedst bedømte

Bedst bedømte

Kategorier

Ecooking 50+
Ecooking har udviklet et hav af favoritter og +50-serien er ikke en undtagelse. I denne kategori finder du Ecookings favorable plejeprodukter som er specificerede til den ældre målgruppe. 50+ serien er udviklet med fokus på at mindske alderstegn og er ideelt for personer, der døjer med sart hud.

Læs mere om Ecooking +50-serien, lige her >>

Ecooking +50 - Skønhed til alle aldre

Alderen er ikke noget man kan gøre så meget ved, dog kan man afhjælpe alderstegn med en fast daglig hudplejerutine. Ecooking har udviklet et bredt sortiment af favoritter, som f.eks. cremer, masker og sera, som alle er ideelle i dagligdagen.

Ecooking Vågn Op Creme +50 En creme baseret på hyaluronsyre og niacinamid, der bidrager til kollagenproduktionen samt giver en opstrammende effekt. Ecooking Vågn Op Creme +50 indeholder CBD og stamceller som kombineret hjælper til en ungdommelig hudstruktur.

Ecooking Godnat Creme +50 Godnat cremen for Ecooking er skånsom og bidrager med næring til huden. Cremen indeholder fedtsyrer, mineralsalte og vitaminer, som arbejder over natten. Ingredienserne hjælper til en strammere hud og kan være med til at udjævne samt udglatte. Få gløden tilbage med Ecooking Godnat Creme +50.

Brug for hjælp?

Har du et problem med din ordre, et spørgsmål til et produkt eller andet? Du er altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os