Hos Helsebixen ønsker vi at være en webbutik med det størst mulige sortiment, sammenholdt med at vi ønsker at give gratis fragt, giver det nogle udfordringer på en række varer hvor prisen per styk er lav og vægten er høj. Det koster os nemlig markant mere at behandle en tung ordre end en let ordre. Derfor har vi ved en meget lille del af vores særligt tunge eller uhåndterlige varer (såsom mel, frø, tunge glas, varer som går i stykker under fragt eller lign.) er vi nødt til at opkræve DKK ,- for håndtering. Der er derfor tale om et håndteringsgebyr og ikke en ekstra fragtomkostning.
Vi gør dette for at holde det simpelt for alle. Vi mener at det er fair at vi tilbyder alle varer, selv de tunge i vores sortiment. På de tunge varer, tager vi så et tung vare gebyr. Vi håber på din forståelse af dette, og at i støtter op om målet med et stort sortiment, da alternativet er at vi som en lang række af vores konkurrenter holder op med at sælge disse vare. Det ønsker vi ikke.
Vores mål er at gøre det så nemt og billigt for dig som muligt - men vi ønsker trods alt ikke at tabe penge.
Om produktet
Rømer Couscous Ø - 500 g er en alsidig og velsmagende økologisk couscous, der er lavet af forkogte durumhvede gryn, der er små runde gryn, der er let at tilberede på minutter.
Couscous er en alsidig ingrediens, der har en let og luftig konsistens, der er perfekt til salater, supper, eller som tilbehør til gryderetter, kød og grøntsager.
Couscous er let at tilberede på få minutter, hvor du blot overhælder couscousen med kogende vand, og lader couscousen trække. Couscousen suger vandet til sig og bliver lækkert og blødt.
Værd at vide
Økologisk
Alsidige til salater, gryderetter og tilbehør
Let og hurtig at tilberede
Indhold: 500 g
Anvendelse: Kog først vandet. Tilføj 1 del couscous med en smule salt til en skål, og overhæld couscousen med 1 del kogende vand, og dæk skålen til med et låg eller stanniol.
Lad couscousen trække i 5 minutter og rør rundt i couscousen med en gaffel før servering.
Kog vand.
Hæld 1 del couscous i en skål med en knivspids salt.
Tilsæt 1 del kogende vand og dæk med det samme skålen til, med film, stanniol eller et låg.
Efter 5 min. er de klar til brug og røres med en gaffel for at gøre couscousen let og luftig.