EASIS Kagemix med Chokoladesmag - 300 gr
-21%
Udsolgt - Uvis leveringsdato
Udsolgt - Uvis leveringsdato
Gratis vareprøver og bonusgave
Fri fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.
Om produktet
EASIS kagemix med chokoladesmag uden tilsat sukker
EASIS kagemix med chokoladesmag er nem at lave, men det gør den ikke mindre lækker. Den har en god smag af chokolade og er dejlig luftig, præcis som en chokoladekage skal være.
Der er ikke tilsat sukker til kagen. Desuden er 61% mindre fedt og 48% færre kalorier i den i forhold til en traditionel chokoladekage.
EASIS kagemix er et godt alternativ, hvis du trænger til et lækkert stykke chokoladekage.
Indhold
300 gram (ca 9 portioner)
Opbevares tørt og ikke i sollys
Holdbarhed på 15 måneder
Pligt tekst: Med naturligt indhold af sukker
Den færdigbagte chokoladekage kan nedfryses.
Den færdigbagte chokoladekage kan nedfryses.
EASIS kagemix med chokoladesmag er nem at lave, men det gør den ikke mindre lækker. Den har en god smag af chokolade og er dejlig luftig, præcis som en chokoladekage skal være.
Der er ikke tilsat sukker til kagen. Desuden er 61% mindre fedt og 48% færre kalorier i den i forhold til en traditionel chokoladekage.
EASIS kagemix er et godt alternativ, hvis du trænger til et lækkert stykke chokoladekage.
Indhold
300 gram (ca 9 portioner)
Opbevares tørt og ikke i sollys
Holdbarhed på 15 måneder
Pligt tekst: Med naturligt indhold af sukker
Sådan gør du
- Tænd ovnen og sæt den på 175° C (varmluftsovn 160° C). Kom derefter indholdet i en skål og bland det med 1 ½ dl vand og 35 g smeltet margarine.
- Rør eller pisk dejen godt sammen i min. 1/2 min.
- Beklæd en springform på ca 20 cm i diameter med bagepapir eller smør den med lidt olie. Fordel derefter dejen i formen.
- Sæt kagen i ovnen og bag den midt i den forvarmede ovn i 15-20 min. Der er forskel på ovne, så tjek eventuelt kagen undervejs.
Den færdigbagte chokoladekage kan nedfryses.
Sådan gør du
- Tænd ovnen og sæt den på 175° C (varmluftsovn 160° C). Kom derefter indholdet i en skål og bland det med 1 ½ dl vand og 35 g smeltet margarine.
- Rør eller pisk dejen godt sammen i min. 1/2 min.
- Beklæd en springform på ca 20 cm i diameter med bagepapir eller smør den med lidt olie. Fordel derefter dejen i formen.
- Sæt kagen i ovnen og bag den midt i den forvarmede ovn i 15-20 min. Der er forskel på ovne, så tjek eventuelt kagen undervejs.
Den færdigbagte chokoladekage kan nedfryses.
Næringsdeklaration
Næringsdeklaration pr. 100 g mix: | |
---|---|
Energi | 920 kJ /22 kcal |
Fedt | 7,9 g |
- heraf mættede fedtsyrer | 2,9 g |
Kulhydrat | 31 g |
- heraf sukkerarter | 5 g |
Kostfibre | 18 g |
Protein | 6,8 |
Salt | 0,32 g |
Ingredienser
Kostfiber (inulin), HVEDEmel, sødestof (erythritol 14,7%), HVEDEstivelse, skummetMÆLKspulver, 6,7% fedtreduceret kakaopulver, helÆGspulver, kostfiber (HAVREfiber), surhedsregulerende middel (glucono-delta-lactone), hævemiddel (natriumhydrogencarbonat), emulgator (natriumstearoyllactylat), aroma (vanillin).