Køb for 200 kr. mere, og få fri levering
Spar min. 20% på Biosym & Vild Nord - Se mere her >>
Vita Biosa Aronia bag-in-box Ø (3 liter)
Vita Biosa

Vita Biosa Aronia Øko. - 3 ltr.

Varenummer:2816
Spar 12%

372,95 kr

Spar 32%

479,00 kr

Pris nu: 324,95 kr 324.95

Indlæser lagerstatus...

Beskrivelse

 • Fødevare.
  Urtedrikken forbedrer og styrker tarm- og mavefunktionen samt immunforsvaret, ved hjælp af de probiotiske bakterier som produktet indeholder. Det er fremstillet af økologiske urteudtræk og fermenteret med mælkesyrekulturer.

  Fermenteret Aroniadrik
  Fermenteringsprocessen gør dette produkt unikt på markedet, da der i denne proces udvikles millioner af gunstige mikroorganismer til gavn for hele organismen. Produktet er helt uden mælkebestanddele og sukker.

  Naturligt Alternativ til Mælkesyrebakterier
  Denne drik er fermenteret på urter samt aronia, og produktet er perfekt til dig der søger et naturligt alternativ til mælkesyrekosttilskud. Mælkesyrebakterierne kan indtages, hvis du oplever problemer med maven og fordøjelsen eller generelt føler en ubalance omkring mave-tarm området.

  Produktet er med til at opretholde en normal bakterieflora og dermed er disse sunde bakterier altså meget gavnlige for dig og din krop.

  Særligt effektivt mod
  Mælkesyrebakterier har vist, at have en god effekt på blandt andet:
  • Infektionsdiarré hos børn
  • Irritabel tyktarm
  • Diarré efter ferie, feriemave
  • Tarmsygdomme

  Oplever du en af ovenstående problemer, så bør du måske overveje at prøve dette produkt, som et supplement til din kost.

  Dog skal det siges, at forskningens resultater er vigende og derfor er det ikke sikkert, at mælkesyrebakterierne bidrager til disse problemstillinger.

  Hvad er Aronia
  Aronia er et bær som stammer fra Nordamerika, og det ligner lidt det danske solbær. Det har dog meget kraftige antioxidanter, som bekæmper de frie radikaler i kroppen. Udover at blive brugt i kosttilskud, kan aroniabærret bruges som et velsmagende alternativ til de mere traditionelle danske bær i en lækker marmelade eller i saft.  Link til producent: Biosa Danmark ApS

Ingredienser

 • Vand, Melasse*, Sødestof: erythritol*, Solbærkoncentrat* 0,8 %, Aroniakoncentrat* 0,4 %, Blåbærsaft* 0,2 %, 19 urter* 0,22 % (lakridsrod*, anis*, basilikum*, bukkehorn*, dild*, ene*, fennikel*, hyld*, ingefær*, kvan*, kørvel*, oregano*, pebermynte*, persille*, romersk kamille*, rosmarin*, salvie*, stor nælde*, timian*), B.lactis, B.longum, L.acidophilus, L.casei, L.rhamnosus, L.salivarius, Lc.lactis, S.thermophilus

Dosering

 • Dosering/anvendelse:
  Kan indtages morgen og aften - eller i øvrigt efter behov - fortyndes i vand, saft, juice eller lign.


Varen tilføjes til din kurv

Kunne ikke tilføje til kurven

Gå til bestilling

Opdaterer din indkøbskurv

cart-loader