Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Dag-til-dag levering

Dag-til-dag levering

Kvalitet til lavpris

Kvalitet til lavpris

Bedst bedømte

Bedst bedømte

Kategorier

Nordfolk/Zooca
Nordfolk er omega-3 kosttilskud fra plankton, der i mere end 20 år har forsket i omega-3 for at give dig det bedste kosttilskud, som har et højere optag af de essentielle omega-3 fedtsyrer i kroppen.
Nordfolk er mere end fiskeolie. Hos Nordfolk har de forsket i omega 3 i mere end 20 år, hvor de har fremstillet deres kosttilskud på baggrund af års forskning, der udvinder omega-3 fra plankton frem for traditionel fiskeolie.

Olien der anvendes i Nordfolk kosttilskud er udvundet fra plankton, der er høstet ud for kysten i det nordlige Norge. Den fine olie er uraffineret og et mere bæredytigt alternativ til fiskeolier, der sågar også giver dig et højere optag af de essentielle omega-3 fedtsyrer.

Supplerer en ellers balanceret kost med Nordfolk kosttilskud, der indeholder omega-3 fedtsyrerne EPA, DHA og SDA, der bidrager til hjertets, hjernens og synets normale funktion.
DHA og EPA bidrager til at vedligeholde et normalt blodtryk. Denne virkning sker ved et dagligt indtag af 3 gram. Her skal det siges, at et dagligt indtag på 5 g EPA og DHA kombineret ikke bør overskrides.EPA og DHA bidrager til en normal hjertefunktion. Denne effekt sker ved et dagligt indtag på 250 mg. DHA bidrager til at vedligeholde en normal hjernefunktion, samt et normalt syn. Dette sker ved et indtag på 250 mg.

Brug for hjælp?

Har du et problem med din ordre, et spørgsmål til et produkt eller andet? Du er altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os