Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Dag-til-dag levering

Dag-til-dag levering

Kvalitet til lavpris

Kvalitet til lavpris

Bedst bedømte

Bedst bedømte

Kategorier

Clean Up
Clean Up står bag en omfattende serie af anerkendte hårplejeprodukter, der er fri for både parfume og ingredienser, der kan fremkalde allergier. Deres produkter er udviklet i tæt samarbejde med erfarne frisører for at garantere en enestående kvalitet. Clean Up er velegnet til en bred vifte af hårtyper samt til personer med sart hovedbund.
Clean Up er et unikt hårplejebrand, der står bag en imponerende serie af anerkendte hårprodukter uden parfume og allergifremkaldende ingredienser. Alle deres produkter er nøje udviklet i samarbejde med professionelle frisøre for at sikre den eftertragtede salonkvalitet. Med Clean Up får du gennemsigtige og naturlige produkter, der passer til alle hårtyper, uanset om dit hår er tykt eller tyndt, eller om du har en sart hovedbund.

Hårpleje og styling uden parfume

Clean Ups produkter er fuldstændig fri for parfume og allergifremkaldende stoffer, hvilket gør dem velegnede til alle. På trods af deres neutralitet er deres produkter af bedste salonkvalitet, som du kan stole på. Med Clean Up får du både plejeprodukter som milde shampooer og balsam samt naturlige stylingprodukter, der giver et rent og naturligt resultat til enhver hårtype.

Værd at vide om Clean Up

  • Især velegnet til personer med sensitiv hud
  • 100% fri for parfume og allergifremkaldende stoffer
  • Kan sikkert anvendes af gravide og ammende kvinder
  • Udviklet i samarbejde med professionelle frisører
  • Giver et rent og naturligt resultat
  • Kan bruges til alle hårtyper

Køb Clean Up hos Jala Helsekost

Hos Jala Helsekost finder du et bredt udvalg af anerkendte hårplejeprodukter fra Clean Up. Vi stræber altid efter at tilbyde de bedste priser, og du får naturligvis dag-til-dag-levering.

Brug for hjælp?

Har du et problem med din ordre, et spørgsmål til et produkt eller andet? Du er altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os