: Dag-til-dag levering | Vi bytter frem til 1. februar
Køb for 295 kr. mere, og få fri levering
Jala-Helsekost Julekalender: Nu kun 628,95 kr. - Shop her >>

A. Vogel Homøopati

Du finder et stort udvalg af Homoøpati fra populære A. Vogel. Alle produkterne er udvundet fra naturens eget skatkammer og hjælper i dag millioner af mennesker verden over til en bedre og sundere hverdag.

A. Vogels kernekompetence er miljørigtig, naturlig og økologisk dyrkning af friske planter, som anvendes til deres produkter.

Læs mere om A. Vogel her >>

A. Vogel og deres mission!

Sundhedspioneren Alfred Vogel åbnede sin virksomhedi 1923, og har lige siden udviklet naturlægemidler og kosttilskud til afhjælpning af almindelige sundhedsproblemer og skavanker. Alle produkterne er udvundet fra naturens eget skatkammer, og har fokus på at dyrke og behandle naturen med respekt.

Hos A. Vogel er man overbevist om, at sundhed handler lige så meget om at leve sundt og økologisk, være glad og dyrke motion, som det handler om at lade naturens egne kræfter hjælpe én i kampen for et sundt liv.

Respekt for naturen
A. Vogels kernekompetence er miljørigtig, naturlig og økologisk dyrkning af friske planter, som anvendes til deres mange produkter. Alfred Vogel mente, at man udelukkende kan få det fulde udbytte af planternes kraft, hvis de anvendes, når de er friske. Adskillige studier og laboratorietests bekræfter, at det snarere er reglen end undtagelsen, at A. Vogels friskplantepræparater indeholder en højere koncentration af aktive stoffer end konventionelle produkter fremstillet af samme mængde af tørrede planter. Derfor anvendes planterne i A. Vogels friskplantepræparater, så hurtigt som muligt, efter de er blevet høstet.

Fordele ved at bruge friske planter:
  • Udbytte af al plantens kraft
  • Produkter af planter, der er dyrket økologisk eller indsamlet vildt
  • Produkter af høj kvalitet
  • Mest værdi for pengene
A. Vogels helt private have
A. Vogel høster deres egne planter fra deres store have, og det er netop det, der gør A. Vogels produkter til noget helt særligt. A. Vogel-havens historie strækker sig helt tilbage til, da Alfred Vogel var på udkig efter nye arealer, da produktionen blev for stor til hans naturopatiske klinik. I dag produceres produkterne i Roggwil der ligger tæt på Bodensee i Schweiz. Og fra haven, der ligger lige ved siden af produktionen, henter man mange af råvarerne til produkterne.

Varen tilføjes til din kurv

Kunne ikke tilføje til kurven

Gå til bestilling

Opdaterer din indkøbskurv

cart-loader