19.03.2020 Vi sender pakker som normalt - Læs mere om den aktuelle situation
Køb for 295 kr. mere, og få fri levering
Sundhed og immunforsvar Find aktuelle råd og produkter til denne tid – Styrk dit immunforsvar – Læs mere lige her >>

Sundhed og immunforsvaret - Vores anbefalinger

Lige nu skal vi passe bedre på os selv, men vi skal også være bedre til at passe på andre. Vi skal gøre vores for at vedligeholde vores immunforsvar, udøve god håndhygiejne og mindske risikoen for sygdom. Vi har samlet alle vores anbefalinger og gode råd til dig på denne side, så du nemt kan få et overblik over de ting du kan gøre.

På siden vil du finde vores anbefalinger til din sundhed, til dit immunforsvar og så kommer vi med nogle af vores bedste råd til at styrke dit immunforsvar og holde en god hygiejne.

Følgende afsnit kan du læse om:

Sundhed og immunforsvaret - Mest populære


Sundhed

Sundhed

Med et øget fokus på immunforsvaret er det vigtigt ikke at glemme resten af sin sundhed. Derfor er det en god idé at få dækket sit behov for bl.a. de essentielle fedtsyrer, magnesium og meget andet.

Se mere lige her >>

Anbefalinger til din sundhed


Fokus på immunforsvaret

Så aktuelt som immunforsvaret er lige nu, så kan det være start at finde rundt i alle de forskellige tilskud. Sørg for at du får vedligeholdt og styrket dit immunforsvar i disse tider med immunstyrkende kosttilskud.

Se mere lige her >>
Immunstyrkende kosttilskud

Kosttilskud til dit immunforsvar


C Vitamin

C Vitamin

Får du nok af C vitamin? Ellers går du glip af mange gode virkninger. C vitamin er et af de mest kendte vitaminer, da vi mennesker ikke selv kan danne det - og fordi det bidrager til et normalt fungerende immunsystem.

Se mere lige her >>

C Vitamin - Mest populære


Styrk tarm- og immunsystemet

Hele 70% af ens immunforsvar sidder i tarmsystemet. Derfor skal man sørge for at have et så sundt tarmsystem som muligt, så man giver de bedste forudsætninger for immunforsvaret.

Se mere lige her >>
Styrk tarm- og immunsystemet

Kosttilskud til tarm- og immunsystemet


Håndhygiejne

Håndhygiejne

Vasker du også dine hænder hyppigere end normalt? At have en god håndhygiejne er noget af det bedste vi kan gøre for at forebygge smitte. Mangler du en effektiv og plejende håndsæbe, så har vi helt sikkert en til dig!

Se mere lige her >>

Håndhygiejne - Udvalgte


Varen tilføjes til din kurv

Kunne ikke tilføje til kurven

Gå til bestilling

Opdaterer din indkøbskurv

cart-loader