: Dag-til-dag levering | Vi sender alle dage
Køb for 295 kr. mere, og få fri levering
Forårsudsalg: Spar op til 50% - Se alle tilbud her >>

Sea-Band Danmark

Sea-Band er et helt unikt produkt, der er udviklet til at aktivere kroppens egne forsvarsmekanismer, som bekæmper køresyge, søsyge, graviditetskvalme og medicinsk kvalme. Læs mere om Sea-Band her >>

Hvad er Sea-Band?

Sea-Band er et unikt produkt der hjælpe mod køresyge, søsyge og kvalme. Det fungerer ved at aktivere kroppen eget forsvar, gennem et svagt tryk på de vigtigte akupressurpunkter under håndleddene. Den er en meget unik måde at bekæmpe kvalme på, og så er det samtidigt uden indtagelse af medicin.

Sea-Band Behandling

Sea-Band er som sagt en ret unik behandlingsmetode mod kvalme, og det fungerer mod mange forskellige former for kvalme, som eksempelvis:
- Køresyge og Søsyge
- Graviditetskvalme
- Medicinsk kvalme

Alle disse former for kvalmer, har man tidligere været nødsaget til at behandle med medicin eller blot bide i det sure æbler, og forsøge at overleve kvalmen ved at gøre ingenting. Det mener Sea-Band ikke er nødvendigt længere, da de har fundet en unik måde at bekæmpe kvalme på.

Kroppen har sine helt egne forsvarsmekanismer mod kvalme, de kræver dog aktivering for at fungere. Derfor er Sea-Band udviklet til at ligge et let tryk, på et akupressurpunkt, som sidder under håndleddet. Ved at ligge et let tryk på dette punkt, hjælper du kroppen med at aktivere sine forsvarsmekanismer, og kroppen får derfor lettere ved at bekæmpe kvalmen.

Placering af Sea-Band

Det er meget vigtigt at dit Sea-Band placeres korrekt, og derfor har Sea-Band også udviklet en instruktionsvideo og skrevet meget mere om hvordan du placerer dit Sea-Band korrekt. Læs meget mere omkring placering af Sea-Band her >>

Varen tilføjes til din kurv

Kunne ikke tilføje til kurven

Gå til bestilling

Opdaterer din indkøbskurv

cart-loader