: Dag-til-dag levering | Vi bytter frem til 1. februar
Køb for 295 kr. mere, og få fri levering
Juleudsalg: Spar min. 20-25% - Shop her >>

Rønsbøl Skin Care - Denmark

Rønsbøl er et dansk hud- og hårplejebrand, med produkter uden parfume, parabener og farvestoffer. Deres produkter er udviklet til dig, der er bevidst om, hvad du vil tilbyde din krop.

Læs mere om Rønsbøl og deres produkter her >>

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Rønsbøl Skin Care

Rønsbøl er et dansk hud- og hårplejebrand, med produkter uden parfume, parabener og farvestoffer. Produkterne indeholder naturlige og aktive ingredienser som abrikoskerneolie, macadamiaolie, jojobaolie og sheasmør.

Rønsbøl's produkter

Alle Rønsbøls produkter er dermatologisk testede, og bygger på grundige analyser af hudens behov for pleje og beskyttelse, så de har en fuldt dækkende effekt.

Produktsortimentet indeholder:
Skincare:
Hudplejeprodukter til de daglige rutiner. Produkterne er multifunktionelle og kombinerbare, og vil med hjælp af vigtige vitaminer, mineraler og fugt, optimere hudens sundhed.

Intensiv skincare:
Hudplejeprodukter velegnet til tør hud. Intensiv Skincare hjælper med hudens elasticitet samt fugtbalance, og forebygger blandt andet pigmentering, rynker og fine linjer.

Masks & peels
Hudplejeprodukter der er rige på mineraler og aktive ingredienser. Serien passer perfekt til hudtyper som tør, fedtet eller uren hud. Produkterne vil dybdegående gå ind og opfylde hudplejebehovet.

Hair care:
Plejende hårprodukter, som har en fugtgivende og reparerende effekt på håret og efterlader det velplejet i forhold til den normale tekstur.
Produkterne er multifunktionelle og kan anvendes i alle hårtyper.

Basis care
Produkterne fra Basic Care linjen opfylder de mest basale behov. De er plejende og nærende, og velegnet til alle hud- og hårtyper. Serien er mildt formuleret så hele familien kan anvende produkterne.

Sun care
Sun Care serien består af produkter med fokus på fugtbalancen, hudens elasticitet og funktionaliteten i forhold til den effektive beskyttelse mod UVA- og UVB-stråler.

Varen tilføjes til din kurv

Kunne ikke tilføje til kurven

Gå til bestilling

Opdaterer din indkøbskurv

cart-loader