: Dag-til-dag levering
Køb for 200 kr. mere, og få fri levering
Black Weekend: Spar op til 70% - Shop her >>

Reconpharma

Reconpharma er en dansk producent af kosttilskud, specielt udviklet til at mindske det psykiske og fysiske pres, som mange danskere oplever i en travl og hektisk hverdag.

Læs mere om Reconpharma her >>

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Hvad er Reconpharma?

Reconpharma er en dansk producent af kosttilskud. Det har igennem hele deres udvikling arbejdet i et tæt forankret samarbejde med forskere, for at udvikle deres produkter.

De har formået at skabe CQB-complex, der er et unikt kosttilskud, som sammensætter vitaminer, mineraler, enzymer, ginseng og gojibær.

Der mål er at deres kostilskud skal gøre en forskel, og er specielt udviklet til at modvirke fysisk og psykisk pres, som eksempelvis opstår i pressede situationer med frygt, stress og lange arbejdsdage.

Ideen bag CQB var et skabe et kosttilskud, som indeholder alle de vitale vitaminer og mineraler, som samtidigt har de gode egenskaber fra ginseng og gojibær.

Så du nemmere i en presset hverdag kan få dække dit dagligebehov af de forskellige makronæringsstoffer, som er vigtige for kroppen.

Videnskabelig forankring

Reconpharmas produkter er udviklet i tæt samarbejde med kompetente fagfolk og forskere fra både ind- og udland. Det har været et stort fokus punkt for Reconpharma, for at sikre deres produkter, at deres produkter lever op til dine forventninger som forbruger.

Bag om Reconpharma

Reconpharma er tidligere kendt for deres CQB produkter, som står for Close Quarter Battle, der er et begreb der er anvendt i militæret.

Ideen var at skabe et komplet kosttilskud, som skulle bidrage til at mindske det psysiske og fysiske pres, som militæret er under.

Varen tilføjes til din kurv

Kunne ikke tilføje til kurven

Gå til bestilling

Opdaterer din indkøbskurv

cart-loader