: Dag-til-dag levering
Køb for 200 kr. mere, og få fri levering
Black Weekend: Spar op til 70% - Shop her >>

Organic Seaweed

Organic Seaweed producerer og sælger økologiske tangtabletter, som er lavet på en sund og bæredygtig måde. Men hvorfor er tang så sundt? Læs mere om dét her

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Hvad er Organic Seaweed?

Organic Seaweed er en ung dansk virksomhed, der med den ene fod i havet og den anden på land, arbejder med at dyrke, høste og omdanne havets tang til økologiske højværdiprodukter såsom kosttilskud, spa produkter, kosmetik og fødevarer.

Tang er blevet en af de nye hypede superfoods, som både er en super sund og bæredygtig spise. Indtager vi blot en lille mængde tang dagligt får vi høje koncentrationer, hvilket er grunden til betegnelsen 'superfood'.

Organic Seaweed har produktionslokaler i Ebeltoft og virksomheden sætter en dyd i den lokale tilknytning til Ebeltoft.
Indtil videre har Organic Seaweed tre produkter i deres sortiment: tangtabletter, tangdrys og pulveriseret tang til fodbad.

Bærdygtig

Virksomhedens produktionslinje er grøn og bæredygtig.
Når tangen bliver høstet, bliver det overskydende kvælstof og fosfor fjernet fra havet, og virksomheden bidrager derved positivt til både CO2 regnskabet og danskernes sundhed.

Faktisk gør Organic Seaweed alt de kan for at være bæredygtige. De anvender grøn el, anvender restprodukter til gødning, anvender kun lave temperaturer til tørring og fylder glassene helt op, så de ikke kører med luft på landevejene. Alle valg de træffer er med omtanke for miljøet og danskernes sundhed.

Varen tilføjes til din kurv

Kunne ikke tilføje til kurven

Gå til bestilling

Opdaterer din indkøbskurv

cart-loader