: Dag-til-dag levering
Køb for 200 kr. mere, og få fri levering
Black Weekend: Spar op til 70% - Shop her >>

MitoActive

MitoActive er et kosttilskud udviklet til dig, der ønsker mere energi i hverdagen eller til sport. Med et særligt højt polyphenol-indhold, tilsat magnesium - bidrager det til normalt energistoftskifte og mindsket træthed.

Læs mere om MitoActive lige her >>

Hvad er MitoActive?

MitoActive er et 100% naturbaseret tilskud af bær til din kost - der er udviklet efter mere end fem års forskning. Det er fremstillet at videnskabelige udvalgte danske ribs og solbær, fyldt med polyphenoler og magnesium, der bidrager til at mindske træthed og udmattelse.

Fordele ved MitoActive:
  • Bidrager til at mindske træthed og udmattelse
  • Bidrager til normal muskelfunktion
  • Bidrager til normalt energistofskifte

Anvendelse

MitoActive kan anvendes af alle, der trænger til et tilskud der mindsker træthed og udmattelse - og folk der er meget fysisk aktive.
Tilskudet bør indtages i forbindelse med et måltid, og drikkes som et shot - gerne med rigeligt væske. Kan også fortyndes med vand eller blandes i f.eks. smoothie eller skyr.

I en brugerundersøgelse af produktet har 3/4 af kunderne rapporteret at de har kunne mærke stor eller meget stor positiv effekt på deres overskud i hverdagen samt til sport. MitoActive er ikke et kortvirkende quick-fix, derfor går der ofte 2-4 uger før brugerne af MitoActive oplever effekt.

Varen tilføjes til din kurv

Kunne ikke tilføje til kurven

Gå til bestilling

Opdaterer din indkøbskurv

cart-loader