Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Dag-til-dag levering

Dag-til-dag levering

Kvalitet til lavpris

Kvalitet til lavpris

Bedst bedømte

Bedst bedømte

Kategorier

Indikatorpapir

Du finder vores udvalg af indikatorpapir, til måling af din Ph værdi samt indeklima. Din Ph værdi har stor betydning for din krop og sundhed.

Er du i tvivl om dit indeklima er sundt? Køb testen her!

Læs mere om Indikatorpapir her >>

Hvad er Indikatorpapir?

Med indikatorpapir kan du teste dit syre/base-indhold i kroppen. En sur krop er grobund for mange sygdomme og mange symptomer, der kan gøre livet surt. Kroppen har brug for at være let basisk, så fungerer den bedst og forebygger sygdom. Vi har heldigvis en række gode muligheder for at opretholde en god syre-basebalance, ikke mindst gennem det, vi spiser og drikker.

Med indikatorpapir kan du teste, om dit pH-niveau er ligger mellem 5,4 -7,0, som er det normale.

Hvordan spiser man sig til en normal syre/base balance?

Det anbefales at spise en kost der indeholder ca. 2/3 del basiske fødevarer og kun 1/3 del syredannende. Når du anretter din tallerken med mad, så sørg for, at kødet eller fisken - altså det syredannende - kun fylder 1/3 del. Resten skal være grøntsager og salat som er basedannende.

Syredannende fødevarer:
  • Frugt (rå)
  • Grøntsager (rå og varmebehandlede)
  • Kartofler (alle slags)
  • Mandler og Paranødder
  • Syrnede mejeriprodukter (f.eks. surmælk, kærnemælk, yogurt naturel, cultura, ymer)
Basedannende fødevarer:
  • Kød (kalv, okse, svin, fjerkræ)
  • Fisk, skaldyr
  • Mejeriprodukter (mælk, smør, ost, fløde)
  • Kornprodukter (mel, brød, pasta, spaghetti, kiks, knækbrød m.m.)
  • Alkohol, kaffe, te, sodavand, vin
  • Slik, is, chokolade, pizza
Se vores udvalg af indikatorpapir samt indeklimatest's på JalaHelsekost, og læs mere om de forskellige produkter ved at klikke ind på dem.

Brug for hjælp?

Har du et problem med din ordre, et spørgsmål til et produkt eller andet? Du er altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os