: Dag-til-dag levering | Vi sender alle dage
Køb for 295 kr. mere, og få fri levering
Forårsudsalg: Spar op til 50% - Se alle tilbud her >>

House of Originals

House of Originals producere en unik kombination af produkter, baseret på det velkendte "SuperFood" chiafrø, der har et naturligt højt indhold af Omega-3 fedtsyren alfalinolensyre.

Læs mere om House of Originals her >>

House of Originals

House of Originals producerer helt unikke produkter baseret på det populære chiafrø. De er en af de førende leverandører i Europa af sunde og nærende sanck, drikke, frø og kerner.

House of Orignials var en af de første virksomheder i Europa, som var certificeret til at importere det sydamerikanske chiafrø.

Det er det unikke chiafrøs positive næringsmæssige egenskaber, som skabte grundlaget for House of Originals.

Kombineret med innovativ produktudvikling og emballage inspireret af den nordisk designkultur, gør deres produkter helt unikke.

Hvad er sundt ved Chiafrø?

Chiafrø stammer oprindeligt fra Sydamerika, og kommer fra en plante i myntefamilien. Frøene bliver ofte kaldet "SuperFood", hvilket er på grund af deres høje indhold af omega-3 fedtsyrer, protein og fibre.

Chiafrø er også kendt for deres høje indhold af omega-3 fedtsyren alfalinolensyre. Dette er en vigtigt fedtsyre for kroppen, som den ikke selv kan danne, og skal derfor tilføres igennem kosten.

Grunden til alfalinolensyre er vigtigt for kroppen, er fordi dit stofskfite kan omdanne denne til de essentielle omega-3 fedtsyrer EPA og DHA.

Chiafrø i sig selv gør dig altså ikke sundt, men i kombination med en sund og varieret kost, giver den unikke næringssammensætning i chiafrø et tilskud af omega-3 fedtsyrer.

House of Originals har udviklet en række forskellige produkter, som indeholder chiafrø, for at give dig et unikt tilskud af omega-3 fedtsyrer.

Deres produtker fungerer derfor utroligt godt som et supplement til en ellers sund og varieret kost, for at opnå en mere komplet næringssammensætning.

Varen tilføjes til din kurv

Kunne ikke tilføje til kurven

Gå til bestilling

Opdaterer din indkøbskurv

cart-loader