: Dag-til-dag levering | Vi bytter frem til 1. februar
Køb for 295 kr. mere, og få fri levering
Jala-Helsekost Julekalender: Nu kun 628,95 kr. - Shop her >>

Hajbrusk

Du finder et stort udvalg af tilskud med hajbrusk, der i mange 100 år er blevet grundigt undersøgt. Hajbrusk og brusk indeholder stoffer som kan være vigtige for vedligeholdelsen af vores led.

Du finder Biorto Total Shark der er et af de mest populære tilskud på markedet!

Læs mere om hajbrusk lige her >>

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Hvad er Hajbrusk, og hvorfor er det specielt?

Som nævnt tidligere har vi mennesker studeret hajer i mere end 100 år – de sidste 30 år primært pga. deres helbred og lave risiko for at udvikle- og blive smittet af sygdomme. Fisk med knogler har en tendens til at udvikle svulster, men ikke hajen. Hajens skelet består nemlig imidlertid næsten udelukkende af brusk. Forskere mener at netop dette, er årsagen til, at hajen har et så stærkt immunforsvar.

Vidste du, at den eneste del af hajernes skelet der består af knogler, er deres tænder

Hajbrusk i kosttilksud
Hajbrusken, der anvendes til kosttilskud, produceres udelukkende af hajens finner og hoved. Hajbrusken du finder i kosttilskud er oftest tørret og pulveriseret, og sikrer dig en god optagelighed. Selvom tilskuddet med hajbrusk har været solgt i mange år, findes der endnu ingen videnskabelige beviser for, at hajbrusk skulle have nogle former for helbredsmæssigt gavnlige virkninger på mennesket.

Biorto Total Shark
Et af de mest førende produkter er Total Shark fra Biorto. Total Shark indeholder hajbrusk, der er fremstillet af specifikke hajarter ved en temperatur-, pH og fugtighedskontrolleret mekanisk proces, der maksimalt bevarer de aktive substanser. Tilskuddet indeholder ingen udtræksmidler eller andre kemiske stoffer.

Truede hajarter anvendes ikke, man udvinder brusken fra konsumhajer som er fanget til spisebrug.

Varen tilføjes til din kurv

Kunne ikke tilføje til kurven

Gå til bestilling

Opdaterer din indkøbskurv

cart-loader