: Dag-til-dag levering
Køb for 200 kr. mere, og få fri levering
Black Weekend: Spar op til 70% - Shop her >>

HairLust

Skønhed kommer ikke kun udefra men i stor grad også indefra. Derfor har Hairlust udviklet en serie af kosttilskud og hårpleje, som skal hjælpe med at forbedre og bevare den naturlige skønhed - både udefra og indefra. Produkterne er veganske, glutenfri, cruelty-free, sojafri, laktosefri, fri for parabener, sulfater, syntetiske fyldstoffer og farvestoffer

Læs mere om Hairlust her>>

Hvad er Hairlust?

Hairlust er et dansk brand, der siden 2016 har udviklet og produceret kosttilskud og hårplejeprodukter, der fremmer hårvæksten indefra med dokumenterede og omfattende resultater. Produkterne fokuserer på de næringsmæssige behov mænd og kvinder i de nordiske lande har, og er nøje udvalgt, så de imødekommer de tilhørende behov for den typiske næring, livsstil, klima og hårplejerutiner.

Hairlust er etableret af to danskere med mange års erfaring inden for kosttilskud og hårplejeprodukter. De startede virksomheden med visionen om at give det nordiske marked et frisk pust med produkter der kan anvendes af alle, uanset hårtype eller hårfarve.

Hairlust er blevet anerkendt og rost af flere skønhedsredaktører, ernæringseksperter og andre skeptikere, som er vilde med effekten på håret og udtrykket af produkterne og indpakningen.

Hairlust produkter

Produkterne fra Hairlust er rige på essentielle vitaminer, mineraler, aminosyrer og nærringsstoffer - og med ingredienser som biotin og zink bidrager de til at vedligeholde et normalt hår. Alle produkter er nøje udviklet og ingredienserne er doseret til en bestemt mængde og sammensat for at skabe synergieffekter.

Produktsortimentet indeholder vitaminer til håret i vingummi- og pilleform, hårplejeprodukter som shampoo, conditioner, hair mask og hair oil, eyelash & eyebrow serums, samt en masse 'assesories' til badet.

Hairlust Hair Gummies

Dette produkt er det nok mest kendte Hairlust produkt på markedet, og er udviklet til at fremme hårvæksten hos kvinder.

Vitaminerne er som navnet antyder, pakket ind i små vingummier. Disse er både lækre og velsmagende, men også sjovt lavet og et godt alternativ til de personer der ikke bryder sig om at sluge piller.

Derudover er de velegnet for veganere og allergikere, fri for laktose og gelatine, har et højt indhold af Folsyre, B5, B6 og B12, er baseret på naturligt sukker fra bær og er sunde og kalorielette.
Anvendelse:
3 vitaminer dagligt i forbindelse med et måltid og et glas vand. Tag alle tre på samme tid. Skal tykkes grundigt, før de sluges.

Hair Growth Formula Gummies Men


Her er der vitaminer forklædt i vingummi, til mænd, der oplever de første hårtabs symptomer. De er udviklet specifikt for mænd og behovene hos mænds hårsække og hovedbund. Vingummierne indeholder en kraftfuld dosis af folsyre, selen, biotion, zink og andre anderkendte næringsstoffer.

Anvendelse:
2 kapsler dagligt i forbindelse med et måltid og et glas vand. Tag begge kapsler på samme tid.

Hair Growth Formula Capsules

Kapslerne indeholder en blanding af næringsstoffer, mineraler og vitaminer som biotin og zink, der bidrager til vedligeholdelse af et normalt hår. De indeholder 5.000 mcg. biotin per daglig dosis - hvilket er blandt markedets højeste. Derudover indeholder de også silica, selen, pantothensyre og aminosyrer, som alle er gode for hovedbunden og hårsækkene.

Anvendelse:
2 kapsler dagligt i forbindelse med et måltid og et glas vand. Tag begge kapsler på samme tid.

Hair Growth Formula Capsules Men

Kapslerne for mænd indeholder en god blanding af næringsstoffer, minerale og vitaminer som biotin og zink. De er specielt udviklet til hårtab hos mænd, med et øje for de særlige behov mænd i de nordiske lande har. De fungerer på samme måde som vingummierne, bare i pilleform.

Anvendelse:
2 kapsler dagligt i forbindelse med et måltid og et glas vand. Tag begge kapsler på samme tid.

Hvordan virker Hairlust?

Ved at tilføje vitaminer, mineraler, aminosyrer og andre næringsstoffer til hårsækkene, får håret nemmere ved at vokse og at holde sig sundt. Alle produkter indeholder den perfekte sammensætning af vitaminer osv., for at få håret til at vækste og herefter opretholde det sunde hår.

Produkterne fra Hairlust komplimenterer hinanden rigtig godt, og det er en rigtig god idé både at spise vitaminerne men også at anvende hårplejeprodukterne.

Hårplejeprodukterne er uden sulfater og parabener, med et indhold af vitaminer, naturlige olier, proteiner og antioxidanter - stimulerer hårcellerne og giver et lækkert og sundt hår. De stimulerer blodcirkulationen ved hårrødderne, som hjælper til at kunne optage næringsstofferne og vitaminerne.

Virker Hairlust produkterne?

Udover at der er blevet foretaget nogle kliniske undersøgelser der viser, at indtagelsen af specifikke mineraler, proteiner og vitaminer kan have en yderst positiv effekt på blandt andet hårtab - så er der veldokumenterede resultater på, at Hairlust vitaminerne er med til at give et sundere, stærkere og mere glansfuldt hår.

En undersøgelse fra 2018 foretaget af en dermatologisk forskningsorganisation, viste af specifikke vitaminer såsom zink, biotin, jern, A, C, E, og B complex i perioden førte til, at over 87% af testpersonerne oplevede formindsket hårtab.

Virkningen af produkterne vil variere fra person til person, men det gennemsnitlige resultat ligger på en forøget hårvækst på omkring 2-3 cm. i måneden. Det varierer naturligvis også fra person til person hvor længe der går, før der kan ses forandring - men normalt vil vitaminerne skulle indtages dagligt i minimum 2-3 måneder, før du kan se forandring.

Råd mod hårtab

Døjer du med hårtab eller slidt hår, er der en del af gøre for at forbedre dette:
  • Giv din hårbund massage
  • Reducer anvendelsen af varmeredskaber
  • Tilføj hovedbunden og håret ekstra fugt
  • Mindsk antallet af hårvaske
  • Brug gode produkter
  • Brug kosttilskud
  • Investér i en god børste
  • Undgå stramme frisurer

Varen tilføjes til din kurv

Kunne ikke tilføje til kurven

Gå til bestilling

Opdaterer din indkøbskurv

cart-loader