: Dag-til-dag levering | Vi bytter frem til 1. februar
Køb for 295 kr. mere, og få fri levering
Jala-Helsekost Julekalender: Nu kun 628,95 kr. - Shop her >>
Firtal Julekalender

Jala-Helsekost Julekalender

Varenummer:Julekalender2021
Spar 30%

899,00 kr

Pris nu: 628,95 kr 628.95

Indlæser lagerstatus...

Beskrivelse

 • Leder du efter årets skønneste julekalender? Jala Helsekosts Julekalender indeholder 24 pakker med 26 forskellige skønhedsprodukter fra de største beauty brands. De 24 pakker rummer alt fra cremer til inner-beauty kosttilskud fra mærker som Ecooking, CLEAN og Nilens Jord. I julekalenderen finder du produkter med en samlet værdi på 2.435,60 kr., hvilket gør denne kalender yderst eksklusiv og unik. Du kan se frem til et overvæld af skønne produkter gennem hele den mørke decembertid.

  Hvad kan du glæde dig til?
  Produkterne i denne julekalender er nøje udvalgte af fagpersoner, derfor kan du forvente de bedste og mest populære skønhedsprodukter. Du kan glæde dig til 24 pakker med alt fra hudpleje til makeup og inner-beauty kosttilskud med effektiv virkning. Derfor kan du med denne julekalender, se frem til et hav af skønne forkælelser og fornyet skønhed gennem hele vinteren.
  Til dig der ikke kan vente
  Kunne du tænke dig at vide hvilke produkter, der gemmer sig i denne julekalender? Vi har selvfølgelig også tænkt på dig, der ikke kan vente. I julekalenderen finder du b.la:

  • Australian Bodycare Face Wash (100 ml)
  • HH Simonsen Hairspray (250 ml)
  • Ecooking Delux Size Saltvand (125 ml)

  Resten af pakkerne er naturligvis helt og aldeles hemmelige, men mindst lige så elskværdige som ovenstående. Glæd dig til d. 24. december…

  Skønhed til alle behov
  Julekalenderen er meget mere end bare en ordinær pakkekalender. Produkterne i denne julekalender passer ind i enhver dagsrutine og tilpasser sig derfor adskillige skønhedsbehov. Ydermere bidrager flere af produkterne til stærkere hår, fugtigere hud og mere glød, som er noget langt de fleste stræber efter. Du kan derfor trygt forkæle dig selv, kvinden i dit liv eller en helt tredje med denne eksklusive og skønne julekalender.

  Smæk for skillingen
  Den samlede værdi i denne julekalender er på 2.435,60 kr. men fordi julehyggen er over os helt frem til d. 24., kan du netop nu spare hele 1.536,60 kr. Bliv rigere på skønheden med 26 favoritter for bare 899,00 kr. En unik stor besparelse og utrolig pris, som alle kan være med på.

Ingredienser

Dosering

Se lignende produkterVaren tilføjes til din kurv

Kunne ikke tilføje til kurven

Gå til bestilling

Opdaterer din indkøbskurv

cart-loader