Vi sender stadig: Modtag din ordre inden jul ved bestilling i dag
Køb for kr. mere, og få fri levering
Bonusgave - Eye Q fiskeolie (60 kapsler)
EQUAZEN

Bonusgave - Eye Q fiskeolie (60 kapsler)

Varenummer:3-1010-1500

Beskrivelse

 • Ved samlet on-line køb for minimum 1500 kr. pr. bestilling, kan du frit vælge en Eye Q fiskeolie (60 kapsler). Gaven kan ikke byttes til andre varer - eller veksles til kontanter.

  Sådan gør du:
  Når du har handlet for minimum 1500 kr., vil du på betalingssiden blive præsenteret for de respektive gavemuligheder, som du frit kan vælge mellem. Her har du også mulighed for at fravælge en gavemulighed, hvis du ikke ønsker at modtage bonusgave.

  Produktinformation om Eye Q fiskeolie (60 kapsler):
  Eye Q fiskeolie, er et kosttilskud med et afbalanceret indhold af EPA i forhold til DHA. Produktet er tilsat GLA fra kæmpenatlysolie.

  Næringsindhold pr. dagsdosis (2 kapsler):
  - Fiskeolie 800,0 mg
  - Heraf omega 3 258,0 mg
  - GLA 20,0 mg
  - EPA 186,0 mg
  - Omega 6 fedtsyrer (kæmpenatlysolie) 200,0 mg
  - DHA 58,0 mg


  Link til producent: Novasel

Ingredienser

 • Kirunalolie (fiskeolie fra sardiner og ansjoser) 60 %, kæmpenatlysolie (oenothera biennis) 14,3 %,Antioxidant: d-alpha-tocopherol udvundet af soyabønner, gelatine, Fugtighedsbevarende middel: Glycerol, kapselskallen er fremstillet af oksegelatine

Dosering

 • Daglig dosis til børn fra 2 år samt voksne: 2 kapsler i forbindelse med et måltid. Startdosis: For det bedste resultat, anbefalet det at starte med en dosis på 2 kapsler 3 gange om dagen i 12 uger. Herefter kan dosisen reduceres til 2 kapsler om dagen. Det anbefales at man til mindre børn presser olien ud af kapslerne, eller at man anvender eye q flydende mikstur.

Se lignende produkter

  

  Varen tilføjes til din kurv

  Kunne ikke tilføje til kurven

  Gå til bestilling

  Opdaterer din indkøbskurv

  cart-loader