Vi sender stadig: Modtag din ordre inden jul ved bestilling i dag
Køb for kr. mere, og få fri levering
Bonusgave - Eye q Chews 60 stk.
EQUAZEN

Bonusgave - Eye q Chews 60 stk.

Varenummer:3-1629-1500

Beskrivelse

 • Ved samlet on-line køb for minimum 1500 kr. pr. bestilling, kan du frit vælge en dåse Eye q Chews 60 stk. fra Novasel ApS (værdi 189 kr.). Begrænset antal af denne populære vare. Gaven kan ikke byttes til andre varer - eller veksles til kontanter.

  Sådan gør du:
  Når du har handlet for minimum 1500 kr., vil du på betalingssiden blive præsenteret for de respektive gavemuligheder, som du frit kan vælge mellem. Her har du også mulighed for at fravælge en gavemulighed, hvis du ikke ønsker at modtage bonusgave.

  Produktinformation om Eye q:
  En anderledes fiskeolie med et højere indhold af EPA i forhold til DHA (omega-3-fedtsyrer). Flerumættede fedtsyrer er essentielle og findes i alle kroppens celler. Disse fedtsyrer har mange vigtige funktioner.Kirunaolie er fremstillet af små fisk (sardiner og ansjoser), som kombineres med kæmpenatlysolie. Derefter gennemgår olien en patenteret og kostbar proces, som bevarer de naturlige fedtsyrer bedst muligt. Eye q® er uden lugt og smag af fisk - men altså stadig væk med bevarelse af de sunde og yderst essentielle fiskeolier.

Ingredienser

 • Kirunalolie (fiskeolie fra ansjoser & sardiner), kæmpenatlysolie (GLA), antioxidant: alpha-tocopherol udvundet af sojabønner, gelatine, glycerol, cellulosepulver, xylitol (E967), jordbæraroma.
  Indhold2 kaps.6 kaps.
  Fiskeolie800 mg2400 mg
  Heraf omega-3258 mg774 mg
  EPA (Eicosapentaensyre)186 mg558 mg
  DHA (Docosahexaensyre)58 mg174 mg
  Omega-6 fedtsyrer (Kæmpenatlysolie)200 mg600 mg
  GLA (Gamma Linolensyre)20 mg60 mg

Dosering

 • Dosering (til børn fra 1 år og voksne):2 kapsler daglig i forbindelse med et måltid. For at opnå det bedste resultat anbefales det at starte med 6 kapsler daglig i 12 uger (3 kapsler 2 gange daglig). Derefter kan dosis reduceres til 2 kapsler daglig.

Se lignende produkter

  

  Varen tilføjes til din kurv

  Kunne ikke tilføje til kurven

  Gå til bestilling

  Opdaterer din indkøbskurv

  cart-loader