Køb for kr. mere, og få fri levering
Bonusgave - Berthelsen Mag-Citrat (120 kaps)
Berthelsen

Bonusgave - Berthelsen Mag-Citrat - 120 kap.

Varenummer:U-3-2099-1500
0,00 kr 0
Denne vare er udgået og kan ikke købes længere.
Find alternative produkter

Beskrivelse

 • Når du køber for et samlet køb på minimum 1500 kr. pr. bestilling, kan du få en Berthelsen Mag-Citrat med i købet - Gaven kan ikke byttes til andre varer - eller veksles til kontanter.

  Sådan gør du:
  Når du har handlet for minimum 1500 kr., vil du på betalingssiden blive præsenteret for de respektive gavemuligheder, som du frit kan vælge mellem. Her har du også mulighed for at fravælge en gavemulighed, hvis du ikke ønsker at modtage bonusgave.

  Produktinformation om Berthelsen Mag-Citrat:
  Berthelsen Mag-Citrat er et vegansk letoptageligt magnesiumtilskud med en optimal kombination af magnesium-citrat og aminocheleret magnesiumbisglycinat samt vitamin B6.

  Magnesiumbisglycinat er et højoptageligt aminochelat, som optages igennem de aminosyreaktive receptorer. De to magnesium-kilder bidrager til normal funktion af muskler og nervesystem, psyke, elektrolytbalance, celledeling og energistofskifte.

  Modvirker samtidig træthed og udmattelse og vedligeholder tænder og knogler. Vitamin B6 bidrager til omsætning af protein og glykogen, regulerer hormonaktiviteten, dannelse af røde blodlegemer samt normal funktion af immunsystem og nervesystem.

  Link til producent: Dansk Farmaceutisk Industri A/S

Ingredienser

 • Magnesiumcitrat, Magnesiumbisglycinat, Fyldemiddel (vegetabilsk magnesiumstearat fedtsyrer), Vitamin B6, Vegetabilsk kapselmateriale (hydroxypropylmethylcellulose, titandioxid)

Dosering

 • Dosering: 3 kapsler daglig. Tages med et glas vand, og gerne med et måltid. Dosis kan tages på 3 kapsler på en gang, eller 1 kapsel med hvert måltid. Magnesium kan med fordel tages om aftenen.

Se lignende produkterVaren tilføjes til din kurv

Kunne ikke tilføje til kurven

Gå til bestilling

Opdaterer din indkøbskurv

cart-loader