Køb for kr. mere, og få fri levering
Bonusgave - 100% ren Argan olie økologisk - 50 ml.
Stella Argania

Bonusgave - 100% ren Argan olie økologisk - 50 ml.

Varenummer:3-1616-1500
0,00 kr 0
Bonus gave

Beskrivelse

 • Ved samlet on-line køb for minimum 1500 kr. pr. bestilling, kan du frit vælge en flaske 100% ren Argan olie økologisk - 50 ml. fra Natur Importen ApS (værdi 149 kr.). Gaven kan ikke byttes til andre varer - eller veksles til kontanter.

  Sådan gør du:
  Når du har handlet for minimum 1500 kr., vil du på betalingssiden blive præsenteret for de respektive gavemuligheder, som du frit kan vælge mellem. Her har du også mulighed for at fravælge en gavemulighed, hvis du ikke ønsker at modtage bonusgave.

  Om 100% ren Argan olie økologisk:
  Argan olie er den ypperste olie til pleje af hud og hår - også kaldt verdens bedste og dyreste olie. Olien indeholder stor koncentration af e-vitamin og nyttige antioxidanter, som giver en sund og afbalanceret hud. Argan olie virker effektivt mod rynker og strækmærker, hvis olien bruges jævnligt. Den er revitaliserende overfor hudens celler, øger elasticiteten og virker opstrammende.

  Argan olie er perfekt til alle hudtyper og modvirker forældelse som kommer af solen, forurening, stress og rygning. Den modvirker irritation og er bakteriehæmmende. Olien neutraliserer fri radikaler og virker fugtgivende.

  Til hårpleje giver den fugt til håret, modvirker skæl og krus og er god til hår, der knækker let.

  Link til producent: Natur Importen ApS

Ingredienser

 • 100% økologisk argan olie (argania spinosa kernel olie). Oprindelse: Marokko.

Dosering

 • Hudpleje: Fordel ganske få dråber argan olie i håndfladen og tilføj evt. lidt ansigtscreme/lotion sammen med olie, hvorefter det påføres huden. Kan bruges over hele kroppen. Olien er særlig anvendelig når huden stadig væk er fugtig (eksempelvis efter badet), da hudens er ekstra modtagelig her - og dermed absorberer huden bedre olien.Hårpleje: Påfør en lille mængde argan olie i hænderne. Arbejd det ind i det håndklædetørt hår med fingrene eller en kam.Bemærk ! Da der er tale om en rå, koldpresset og uraffineret olie har den en "pikant" lugt umiddelbart efter den påføres, hvilket er helt naturligt, da der ikke er tilsat kunstige duftstoffer. Lugten forsvinder dog efter ganske få minutter (efter olien er blevet iltet). Tilmed kan farve og konsistens på olien variere fra gang til gang (afhængig af høsttidspunkt mv.).

Se lignende produkter

  

  Varen tilføjes til din kurv

  Kunne ikke tilføje til kurven

  Gå til bestilling

  Opdaterer din indkøbskurv

  cart-loader