Køb for 295 kr. mere, og få fri levering

Biosym

Biosym - Storkøb = Store Besparelser

Vores kampagner er baseret på gode tilbud, som vi har forhandlet hjem med producenterne. Vi vil gerne kunne tilbyde dig de allerbedste priser, så derfor går vi dét ekstra mil.

Udover, at du sparer 37% på disse to produkter, får du også en kæmpe pakke. Omnimin med hele 360 piller i hver bøtte, dette svarer til min. 6 måneders forbrug. I EPA-GLA+ indeholder 240 kapsler, som svarer til min. 2 måneders forbrug. Det er altså nogle større bøtter du får, så du ikke skal købe nye kosttilskud hver måned.

Biosym Omnimin - Spar 37%

Omnimin er et af de mest komplette multivitamin og mineraltilskud man kan finde på det danske marked. Hele 28 vitaminer, mineraler og sporstoffer kan findes på indholdslisten bagpå dåsen. De mange ingredienser hindrer dog ikke optagelsen, som er meget høj. Fosfolipiderne i produktet hjælper nemlig de fedtopløselige ingredienser med, at blive optaget bedre. Derudover er der også et indhold af aktiverede b-vitaminer.

Biosym EPA-GLA+ - Spar 37%

EPA-GLA+ er et højkvalitets og bredspektret kosttilskud med essentielle olier. Med et indhold af både fiskeolie, lecithin og lægeplanteolie. Kroppen danner ikke selv disse essentielle olier, så man skal derfor have dem tilført via kosten. Fiskeolien kommer fra bæredygtige og rene kilder, produktet er godkendt af Friends of the Sea. Dette betyder at der garanti for renhed og bæredygtighed.

Varen tilføjes til din kurv

Kunne ikke tilføje til kurven

Gå til bestilling

Opdaterer din indkøbskurv

cart-loader