: Dag-til-dag levering | Vi sender alle dage
Køb for 295 kr. mere, og få fri levering
Arganolie økologisk 100% ren - 50 ml.
Stella Argania

Arganolie økologisk 100% ren - 50 ml.

Varenummer:U-21598
Spar 20%

125,00 kr

Pris nu: 99,00 kr 99

Denne vare er udgået og kan ikke købes længere.
Find alternative produkter

  Beskrivelse

  • Argan olie er den ypperste olie til pleje af hud og hår - også kaldt verdens bedste og dyreste olie. Olien indeholder stor koncentration af e-vitamin og nyttige antioxidanter, som giver en sund og afbalanceret hud. Argan olie virker effektivt mod rynker og strækmærker, hvis olien bruges jævnligt. Den er revitaliserende overfor hudens celler, øger elasticiteten og virker opstrammende.

   Argan olie er perfekt til alle hudtyper og modvirker forældelse som kommer af solen, forurening, stress og rygning. Den modvirker irritation og er bakteriehæmmende. Olien neutraliserer fri radikaler og virker fugtgivende.

   Til hårpleje giver den fugt til håret, modvirker skæl og krus og er god til hår, der knækker let.

   Bemærk !
   Da der er tale om en rå, koldpresset og uraffineret olie har den en "pikant" lugt umiddelbart efter den påføres, hvilket er helt naturligt, da der ikke er tilsat kunstige duftstoffer. Lugten forsvinder dog efter ganske få minutter (efter olien er blevet iltet). Tilmed kan farve og konsistens på olien variere fra gang til gang (afhængig af høsttidspunkt mv.).


   Link til producent: Natur Importen ApS

  Ingredienser

  Dosering

  • Anvendelse:
   Hudpleje:
   Fordel ganske få dråber argan olie i håndfladen og tilføj evt. lidt ansigtscreme/lotion sammen med olie, hvorefter det påføres huden. Kan bruges over hele kroppen. Olien er særlig anvendelig når huden stadig væk er fugtig (eksempelvis efter badet), da hudens er ekstra modtagelig her - og dermed absorberer huden bedre olien.

   Hårpleje:
   Påfør en lille mængde argan olie i hænderne. Arbejd det ind i det håndklædetørt hår med fingrene eller en kam.

  Se lignende produkter

   

   Varen tilføjes til din kurv

   Kunne ikke tilføje til kurven

   Gå til bestilling

   Opdaterer din indkøbskurv

   cart-loader