: Dag-til-dag levering | Vi bytter frem til 1. februar
Køb for 295 kr. mere, og få fri levering
Jala-Helsekost Julekalender: Nu kun 628,95 kr. - Shop her >>

Apo-Pharm ApS

Find vores udvalg af homøopati fra Apo Pharm, der er en biomedicinsk virksomhed som sælger lægemidler fra Pekana Naturheilmittel Gmbh i Tyskland.

Homøopati er en alternativ behandlingsform, hvor små doser af udvalgte ekstrakter kan bidrage til balance i både krop og sind

Læs mere om Apo Pharm her >>

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Hvad er Apo Pharm?

Apo Pharm ApS er en biomedicinsk virksomhed som forhandler lægemidler fra Pekana Naturheilmittel Gmbh i Tyskland. Herudover udvikler og producerer de hudplejeprodukter (psycho cosmetics) samt hjælpemidler til personlig pleje. Apo Pharm er med i et stærkt samarbejdende internationalt netværk med klinikker og biomedicinske virksomheder.

Apo Pharm ApS er i Danmark registreret hos lægemiddelstyrelsen efter gældende lovgivning.

Homøopatiske-Spagyriske lægemidler
Det store sortiment af homøopatiske lægemidler omfatter dråber til oral indtagelse, hostemiksturer, dråber til påsmøring af hud, vorter og negle, øredråber og salver. Midlerne er udover at være homøopatiske også spagyriske.

Hvad betyder spagyriske?
Kort fortalt vil det sige at lægemidlet indeholder ekstrakter af lægeplanter, der har gennemgået en speciel gæringsproces, som gør at præparatet indeholder flere næringsstoffer, bl.a. mineraler og enzymer, end almindelige homøopatiske lægemidler. Den spagyriske proces har til formål at overføre hele lægeplantens vitale energi til det færdige præparat. Det stof, der indeholder plantens vitalenergi er alkoholen fra gæringsprocessen.

De homøopatiske-spagyriske lægemidler får herved den fordel frem for andre homøopatiske præparater, at de er l00% fyldt med energi fra lægeplanterne.

Varen tilføjes til din kurv

Kunne ikke tilføje til kurven

Gå til bestilling

Opdaterer din indkøbskurv

cart-loader