Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

1-2 dages levering

1-2 dages levering

Kvalitet til lavpris

Kvalitet til lavpris

Bedst bedømte

Bedst bedømte

Kategorier

Annemarie Börlind
Annemarie Börlind producere nogle helt unikke hudpleje produkter lavet på naturlige og botaniske ingredienser. De anvender vand fra deres helt egen brønd, der er fri for stoffer og kemikalier som kan findes i almindeligt drikke vand.

Læs mere om Annemarie Börlind og deres produkter her >>

Annemarie Börlind

Annemarie Börlind har mere end 50 års erfaring med fremstilling af hudpleje produkter. Brandet anses for at være pioner inden for hudpleje med deres videnskabelige undersøgen og deres anvendelse af naturlige råvarer. Produkterne fra Annemarie Börlind er de forrest i rækken, når det kommer til naturlige hudpleje produkter.

Kun den bedste ingredienser

De anvender, når det er muligt, naturlige råvarer som er certificeret økologisk eller er høstet i naturen. Disse råvarer er nøgle ingredienser i deres produkter, og det beviser samtidigt at innovation og naturen kan producere effektive og ekstraordniære hudpleje produkter.

I alle deres produkter anvender de kun det vand, som de kan få fra deres egen brønd. Denne brønd ligger i det nordlige Schwarzwald i tyskland, og grunden til de anvender netop dette vand, er fordi det er fri for klorin, pesticider, herbicid rester og andre kemikalier som kan findes i drikke vand.

Annemarie Börlind produkter er alle plantebaserede og er ikke testet på dyr. Udvalgte produkter er også veganske, men ikke alle, da de anvender naturlige ingredienser som bivoks, der ikke kan fåes på andre måder.

High tech fra naturen

Deres innovative undersøgen og respekt for naturen, er tydelig i deres produkter. De er som sagt pionere indenfor naturlige hudpleje produkter. De var eksempelvis de første til at lave en anti-aging serie "LL Regenration". De var også de først som lavede et naturlige pleje produkt, som indeholder ceramider, lignende dem man finder i huden.

Deres frisk botansik papyrus celler som bidrager til hudens ydre og deres fugtende botaniske hyaluronsyre er også et tegn på deres innovation mindset.

Brug for hjælp?

Har du et problem med din ordre, et spørgsmål til et produkt eller andet? Du er altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os